COFFE AND GIRL TIME

NEWS – GOING TO BE AMBASSADOR FOR ANIMALISTIC

a1 a2
Shirt from Animalistic (Here), Shorts from Asos (Similiar Here), Bag from Chanel, Sunglasses form Chanel

Hej piger. Jeg ville blot lige tjekke ind og fortælle jer om en lille nyhed. Jeg skal til at være Ambassadør for et så cool og nyopstartet brand kaldt, Animalistic – Har i set det før? De er et brand som består af unikke, cool og rå kollektioner – Lige mig! Jeg skal derfor være deres front blogger og det glæder jeg mig helt enormt meget til og ser frem til, da det er et brand, som jeg finder lige i min smag. Så cool tøj! På de ovenstående billeder, har jeg deres trøje på. I kommer til, at høre meget mere om dette. God søndag derude <3

•     •     •     •      •     •     •     •      •      •      •     •      •     •     •      •      •      •     •     •     •      •      •      •      •      •      •      •     •      •

Hello girls. I will just tell you about an exciting news. I´m going to be an Ambassador for Animalistic, Do you know the brand? It´s so special, unique and cool – Just me! It´s a brand that just fall in my taste. In the above pictures, I have a shirt on from Animalistic. You are going to hear much more about it. Good Sunday out there < 3

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COFFE AND GIRL TIME