TODAYS LOOK

NEXT DESTINATIN … HOME

821280bc-186b-4ffc-b642-08981c32c6e9
Skirt from Just female (Here), Top from Day Birger et Mikkelsen (Here)

Hi beautiful ladies. Hvis i fulgte med på min Instagram i går, kunne i nok godt fornemme, at jeg skulle flyve et sted hen. Jeg tog flyveren igår mod Dubai. Ned til mine kære forældre, som jeg har savnet. Det var ret impulsivt og slet ikke planlagt, men jeg er så glad for, at jeg tog afsted og nu er sammen med min familie. I dag bestod af træning sammen med mine forældre, lækker morgenmad, ligge ude og få noget sol i 27 graders varme og nu skal vi til og have noget lækkert grilmad. Kan det blive bedre? Jeg skal være hernede i knap to uger og når jeg kommer hjem derefter skal jeg starte på noget spændende. Kan i høre mere om senere, kram herfra varmen <3 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi beautiful ladies. If you’ve been following my Instagram yesterday, you could probably guess that I was going to fly somewhere. I went on a plane to Dubai to see my lovely parents, who I’ve missed. It was pretty impulsive and not at all planned, but I’m so happy I went and that I’m now with my family. Today has consisted of working out with my parents, having some delicious breakfast, enjoying the sun and the 27 degrees’ heat and now we’re going to enjoy some barbecue. Could it get any better? I’m going to be here for about 2 weeks and when I get back home, something exciting is happening. You will heat much more about that later, hugs from me <3 
xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAYS LOOK