ORGANIC MAKEUP WITH VIDA

PERFECT NAILS WITH VIDA

vid 1

 Jeg får fast lavet negle hos Vida og jeg er helt vild med det. Jeg får ca. Lavet shellac hver 3. Uge og nyder, at jeg ikke skal tænke på ødelagte eller krakeleret neglelak. Jeg får det lavet hos Vida, og de er alle sammen vildt søde og dygtige. Sidste gang fik jeg lavet dem hos en elev, som i kan få 10 % ved – Disse negle er lavet af denne elev! Flotte ikke? De er blå, skinnende og klar til foråret – I kan se de mange behandlinger, som Vida tilbyder HER.

God mandag aften til jer, sweeties

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ORGANIC MAKEUP WITH VIDA