PRESS DAY AT IMPRESSION PR

PINK LEATHER PANTS

img_2698 img_2699 img_2701
Pants from Munderingskompagniet (Here),  Scarf from Missoni (Here), Sunglasses from Mads Nørgaard (Here)
Godaften girls. Hermed får I dagens outfit, hvor jeg var iført mig dette cool outfit. Jeg har lige modtaget disse cool læderbukser fra Munderingskompagniet. Jeg synes de er så cool, anderledes og vild lækre. Er i enige? Jeg startede morgenen med en dejlig løbetur og derefter tog jeg på arbejde. Jeg er lige kommet hjem fra arbejde, hvor min veninde og jeg nu skal lave noget god mad, sidde under dynerne og se en god film. Det har jeg virkelig set frem til! Må i have en skøn lørdag aften, kram <3 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Good evening girls. Here you have today’s outfit where I wore this cool outfit. I just received these cool leather pants from Munderingskompagniet. I think they are so cool, different and so nice. Do you agree? I started out the morning by going for a run and afterwards I went to work. I just got back from work and now my friend and I are going to cook a nice meal, sit under the covers and watch a good movie. I’ve really been looking forward to it! Have a lovely Saturday evening, hugs <3

xoxo

1 kommentar

  • E

    Hvor kan man købe bukserne? De findes ikke på hjemmesiden 🙂 Fint outfit

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PRESS DAY AT IMPRESSION PR