MEETINGS ALL DAY + THE WINNER

PINK PINK PINK

img_1548 img_1552 img_1553


Fur from iFur Copenhagen (Here), Shoes from Shoe Biz Copenhagen (Here), Pants from NoaNoa (Here), Shirt from Trendday (Here), Blazer from Envii (Here), Bag from Gucci  
Hi babes. Har i set min nye pels?? Er den ikke bare alt for lækker. Jeg har lige modtaget denne lækre skønhed fra iFur Copenhagen og kunne ikke være mere lykkelig. Den er helt “baby” lyserød – jeg er helt vild med farven, som også passer godt til foråret. Jeg har altid haft en svaghed overfor lyserød og synes virkelig det en fed farve. De ovenstående billeder er fra i dag, hvor jeg var iført mig dette lækre outfit. I morgen går turen til Falkenberg med Philip og jeg glæder mig så meget <3 Kram 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

fur?? Isn’t it just amazing. I just received this beauty from iFur Copenhagen and I couldn’t be more happy. It’s baby pink – I love the color which is also very appropriate for spring. I’ve always had a soft spot for the color pink and I really think it’s a nice color. The pictures above are from today where I wore this nice outfit. Tomorrow I’m going to Falkenberg with Philip and I’m really looking forward to it❤️ Hugs

xoxo

 

1 kommentar

  • 15 sharewarehi, ich würde gern die navigation unten neben der Birbieschlebdung haben mit weiter und zurück. hab ich schon gesehen aber wie bzw wo kann ich das ändern? thx schonmal

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MEETINGS ALL DAY + THE WINNER