SPRAYTAN WITH VIDA

PRETTY NAILS WITH VIDA

negle 1

negle 4

God morgen girls. Sidste uge var jeg på besøg hos de søde piger fra Vida. Vida er en eksklusiv skønheds, wellness og hudplejeklinik beliggende i Aalborg. Jeg fik lavet mig nogle smukke shellac negle i en lækker vinter farve (grå). Jeg føler mig så lækker med mine nye negle, og jeg er så tilfreds med resultatet. Klinikken er rigtig lækker, pigerne er så søde og det færdige resultat er helt fantastisk! Glæder mig allerede til at besøge dem igen! Tjek deres website ud her, eller følg dem på instagram her, hvor de smider en masse lækre billeder op.

I ønskes en god lørdag! 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPRAYTAN WITH VIDA