NEW FAVORITE BAG

RABBIT FUR BAG

sol 1
sol 3
sol færdig


Dress from Envii (Here), Boots from Zara, Bag from Le Noé (Here), Sunglasses from Dinebriller (Here), Jewelry´s from Ziva CPH Jewelry (Here), Knit from H&M

Så kom min længe ventede taske! Jeg har sådan glædet mig til at vise jer denne smukke sag fra Le Noé. Den er lavet af kaninpels og foret indvendigt med en ekstra lomme til de små ting, såsom nøgler og mobil. Jeg kan rigtig godt lide, at deres tasker skiller sig ud og ser virkelig frem til at få den taget i brug. Den kan købes online HER, hvor den også findes i sort kaninpels.
Derudover har jeg min smukke og unikke kjole på fra Envii. Jeg er kæmpe fan af kjolen, da den er utrolig simpel og elegant, som lige er min stil.
Selvom jeg elsker simple items, er jeg også helt vild med at pifte dem op. Dette har jeg gjort i form af mine fede solbriller fra Dinebriller. Jeg synes de er super fede og kan godt lide at mikse forskellige stilarter sammen. I kan finde dem HER.
Til mit outfit har jeg tilføjet en masse smykker fra Ziva CPH Jewelry. Jeg elsker dette brand og kan virkelig kun anbefale alle deres unikke og vidunderlige smykker!!

Lavet i samarbejde med Le Noé og Dinebriller

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW FAVORITE BAG