NEW SUMMER SHOES FROM A SHOE AFFAIR

SHOES FOR SUMMER

sko 2

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here 10. Here 11. Here 12. Here
Hvis der er nogen jeg virkelig elsker, så er det sommersko og jeg er altid i de vildeste dilemmaer over, hvilke sko jeg skal vælge. Jeg har lavet en lille collage fra A Shoe Affair, da jeg synes de har så mange fede og forskellige styles at vælge mellem. En af mine favoritter er helt klar nummer 9 – synes den er så fin. Jeg har faktisk allerede nummer 2 i forvejen, da jeg elsker støvler! Støvler passer til alle outfits og så er højden perfekt som en hverdagshæl. Hvilke er jeres favoritter?

Sponsoreret indlæg

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NEW SUMMER SHOES FROM A SHOE AFFAIR