TODAY´S CRAVING

SIMPLE AND COMFY

pels færdig


pels 3
pels 4

Boots from UGG (Here), Trousers from Ckn of Scandinavia, Knit from H&M

Hey girls. Hermed dagens outfit. Jeg har igen mine nye bukser på fra CKN Of Scandinavia. De er så lækre, behagelige og tilmed ret cool, hvis jeg selv skal sige det. Pelsen er helt fantastisk og vildt unik.. Den er så lækker! Nu skal jeg bare lige træne og så står den ellers på ren afslapning og hygge med en veninde i aften. Rigtig god Torsdag til jer derude!

2 kommentarer

  • josephine

    Er så vild med dine bukser! Har du et link til dem, så jeg kan finde dem på nettet? Synes nemlig ikke at jeg kan finde frem til dem.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TODAY´S CRAVING