MY 10 BEAUTY ROUTINES

SPRAYTAN WITH VIDA

spraytan

Hej sweeties! Det er vinter og kuløren er ved at være væk… Jeg fik derfor i denne uge spray tan hos Vida, i hendes klinik i Aalborg, som simpelthen var så lækkert. Klinikken er super hyggelig, fin og udover Spray Tan tilbyder Vida også en masse andre spændende behandlinger. Jeg tror mange forbinder spray tan med et lidt orange skær og zebrastriber, men det har jeg ikke oplevet – Dette bliver heller ikke min sidste tur hos Vida. Selv hader jeg at være bleg, men er meget imod at skade huden og udsætte sig selv for farene ved solarium. Spray tan og selvbruner er et derfor et hit hjemme hos mig!

Da jeg fik spray Tan hos Vida fik jeg derudover også en selvbruner med, så farven fra min Spay tan ville holde i længere tid. Produktet hedder – Instant Sunless Spray og kan købes hos Vida i butikken og bestilles hjem til dig.

Selve sprayen er Tanning Danmark, som har et unikt produkt der tilpasser sig den enkeltes hudtone – og derfor undgår man den unaturlige, mismatchede farve man så tit er bange for. Nu bliver jeg hurtig mørk, så derfor reagerer jeg meget på produktet. I skal ikke frygte, at i kommer ud og ser helt forkerte ud, da den tilpasser den enkeltes hudtone, for at skabe en naturlig glød og et flot resultat.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MY 10 BEAUTY ROUTINES