GRAUMANN X VOIGT

STARTING A NEW CHAPTER

img_2153 img_2154

Ja i læste rigtig. Jeg er blevet single efter et utrolig hurtigt og kort forhold. Det hele gik nok lige lidt for hurtigt og i det jeg lige er flyttet til København, har jeg nok bare brug for at være mig selv. Af personlige årsager gik det bare ikke.. Vi havde det super godt, men jeg tror det er bedst, at vi er gået fra hinanden. Alt går så stærkt lige fortiden og jeg har utrolig travlt og vil gerne ud og være social og hygge med pigerne. Jeg skal nyde, at være ung nu og have det fedt i København – Og det gør jeg bestemt! Jeg er stadig ung og er først lige startet på et nyt kapitel her i København. Det var lige den korte version. Jeg synes bare i skulle vide det! ❤️

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            •

Yes you read it right. I’m single after an incredibly quick and short relationship. It all went way too fast and since I’ve just moved to Copenhagen I’ve probably just needed to be myself. It didn’t work out for personal reasons.. We had a good time together but I think it’s for the better that we split up. Everything is moving so fast right now and I’ve been really busy so I just want to go out, be social and have a good time with the girls. I have to enjoy being young and just have a great time in Copenhagen – and I definitely am! I’m still young and I’ve just started a new chapter here in Copenhagen. That was the short version. I just thought you should know! ❤️

xoxo

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAUMANN X VOIGT