THURSDAY MEANS WINE AND GIRLTIME

STATUS I MIT LIV

img_2419

I dag skal vi snakke om hvad status er i mit liv lige fortiden. Jeg er som sagt flyttet til København, hvor jeg nu har boet i 3 måneder og dette er jeg super tilfreds med. Jeg er glad for København og vender nok aldrig tilbage til Aalborg. Men man kan jo aldrig sige aldrig til noget, vel? Jeg arbejder stadigvæk hos butikken iiL7, som jeg er mere end tilfreds med. Jeg startede bare som salgsassistent og allerede 1-2 måneder efter blev jeg ansvarlig for alt PR og markedsføring hos iiL7. Jeg må indrømme, at jeg er lidt stolt – haha! Jeg startede ud med og have en kæreste herovre, men er nu single og synes det fungere helt perfekt. Jeg har altid haft det sådan: hellere være single end at være sammen med den forkerte. Jeg nyder livet og lige pludselig skal jeg nok også finde min store kærlighed. Håber jeg da, haha! Jeg har fået nogle skønne veninder herovre og er utrolig glad for, at være tæt på mine søskende igen. Begge mine søskende bor herovre i København og snart er det mine forældres tur til at flytte. Jeg glæder mig! Det var sådan lige en kort status om mit liv lige pt. I må endelig sige til hvis i ønsker andre personlige ting at vide om mig. Knus og kram herfra og god weekend <3

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Today we are talking about the status in my life at the moment. As mentioned before I’ve moved to Copenhagen where I’ve now lives for three months and I’m really content with it. I like Copenhagen and I’ll probably never return to Aalborg. But never say never, right? I still work at the store iiL7 which I’m more than happy about. I started out as a sales assistant and already after 1-2 months I’ve become responsible for all of their PR and marketing. I have to admit I’m a little proud – haha! I started out having a boyfriend here but now I’m single and it works out just perfectly. I’ve always felt this way: I’d rather be single than be with the wrong guy. I’m enjoy life and suddenly I’ll find my true love. At least I hope so, haha! I’ve acquired some amazing friends over here and I’m so happy to be so close to my sisters again as well. Both of my sisters live here in Copenhagen and soon it’s my parents’ turn to move. I’m so excited! That was a short status on my life atm. Please let me know if you want to know other personal stuff about me. Hugs from me and good weekend to you ❤️

xoxo

   

1 kommentar

  • Dejligt med en succesfuld overflytning – er selv helt tosset med Aalborg, men det er jo netop også fordi mine søstre, kæreste og familie er her. Boede de andetsteds, tog jeg sikkert også med (;

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THURSDAY MEANS WINE AND GIRLTIME