CONCEPT VIDEO - JK PROJECT

SUMMER ESSENTIALS // ELLOS

396911d9-a89b-48c6-9cd4-b53f3a642a2a 6730acca-fb4c-4e23-978f-908746046017
Dress from Ellos (Here), Bag from Ellos (Here), Hat from Ellos (Here

Annonce for Ellos // Kære søde piger. Solen skinner, vi har 27 grader og det er summer. Jeg er totalt i sommer humør og tænker kun på søde blomstrede kjoler, sommerligt print og generelt styles som passer til denne årstid. Jeg har i den forbindelse fundet denne alt for søde kjole fra Ellos, som i følge mig er den perfekte sommerkjole til stranden, sommer fester og meget mere. Jeg har nemlig længe været på udgik efter nogle lækre sommer styles og har nu fundet en masse lækre styles hos Ellos. Mit outfit i dag er derfor et fuldt ud Ellos look. Kan i lide det? 

I kan lige nu finde en masse sommerlige styles hos Ellos
HER

I kan også på mit nedenstående moodboard, nogle styles, som jeg enten ønsker mig eller har bestilt hjem 

ellos

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CONCEPT VIDEO - JK PROJECT