ANOTHER OUTFIT FROM PARIS

SUNNY COPENHAGEN AND THE WINNER


ring 3ring 1 ring 4

Shoes from MossCopenhagen (Here), Skirt from Lollys Laundry (Here), Knit from Envii (Here), Bag from Chanel, Necklace from Ziva CPH Jewelry (Here), Sunglasses from Dinebriller (Here), rings from YourClassicSpace (Here

Hi sweeties. Sikke dog en skønt vejr vi har igen i dag. Jeg tog i morges flyveren til København og kom over til en lækker brunch, som mine søskende havde stået for. Så lækkert! Vi gik en tur nede ved Amalienborg og nød det skønne vejr. Det ovenstående outfit er fra Paris hvor jeg havde taget et mere farvet outfit på. Jeg er specielt glad for mine nye solbriller, som er fra Dinebriller. I kan finde dem HER. Det er snart sommer og derfor tid til nogle farver. Jeg håber, at i nyder jeres dag.

Det er blevet tid til at finde vinderen af Ziva CPH Jewelry konkurrencen. Så fedt med så mange deltagere! Den heldige vinder af Ziva CPH Jewelry “initial coine” er Josefine Chappell – stort tillykke! Send mig en mail til malinakragmann.com. 

Lavet i samarbejde med Dinebriller og YourClassicSpace

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ANOTHER OUTFIT FROM PARIS