GET A DRINK WITH BARLIFE

THE BIG QUESTIEN – ARE MY LIPS REAL?

Hi sweeties. Jeg tænkte det var på tide og fortælle jer om noget personligt, som jeg ikke føler man skal være undskyldende – eller pinlig overfor. Jeg har det meget ambivalent med at få lavet kosmetiske ting eller gjort noget anderledes ved ens krop/udseende. Jeg er enig i, at man alle hver især er unik og smuk på hver deres måde, men på samme måde mener jeg også, at hvis folk går og vil have lavet en lille ting om, for at det kan rede deres verden og booste deres selvværd, mener jeg dette skal gøres. 

Alt med måde.
Bare husk det 

Jeg er typen som elsker naturlige piger og det, som vi kalder naturlig skønhed. Jeg stræber selv efter og være så naturlig som overhovedet muligt, men jeg har længe gået og været træt af mine læber. Jeg synes de var så små så jeg ikke ville have lukket mind på billederne, da jeg følte jeg ingen mund havde. Det var en ting, som jeg sikkert godt kunne leve uden, men jeg vil gerne gøre dette for mig, så jeg er endnu mere tilfreds. 

Jeg fik for første gang lavet læber for lidt over et år siden nu og jeg var su utilfreds. Jeg synes de var for store dengang, jeg blev helt vildt blå og fik det i alle kalder “andemunden” som jeg SLET ikke vil have. Jeg vil gerne have en naturlig, flot og fyldig læbe og dette fik jeg hos Klinik Skou, som jeg var oppe hos for lidt over en måned siden nu.

Jeg vil ikke nævne nogen navne, men man kan tydeligt mærke hvad en god klinik er og hvilke der behandler os patienter, som små fluer der bare skal hurtigt ind og ud, så de kan få flere penge… 

Klinik Skou satte over 1 time af til mig og vi fik en lang og hyggelig snak inden vi gik i gang. Charlotte som er indehaveren af Klinik Skou er den mest omsorgsfulde, behagelige og undskyld mit sprog, men pis hamrende dygtig dame. Jeg fik bedøvelse på og kunne absolut intet mærke, jeg fik ingen knuder, ingen blå mærker og det var helt overvældende for mig, da mit tidligere besøg hos den anden klinik var så skræmmende og en ubehagelig oplevelse. laeber

Det så vigtigt i får lavet det et godt sted og jeg kan KUN anbefale klinik Skou. Charlotte propper heller mindre i dine læber end mere. Hun vil gerne have du er en glad og tilfreds kunde og kommer igen. Jeg skal selv til efterkontrol hos hende i morgen, som også er med i prisen. Hun vil gerne sikre sig alt er og ser ud som det skal. Det var den skønneste oplevelse nogen sinde. 

Førhen var jeg rædsel for at skulle have lavet læber nu ser jeg det som en hyggelig og fantastisk ting. 

Som i kan se på før/efter billederne er der selvfølgelig forskel, men på en så flot og fyldig måde. 

Jeg er ikke typen der er ude efter store ændringer i mit udseende. Jeg vil ikke have man skal kunne se en kæmpe forskel, da man skal huske og være sig selv. 

Jeg ved der er forskellige holdninger til dette emne, men jeg håber vi alle respektere hinandens behov og ønsker. 

Klinik Skou

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GET A DRINK WITH BARLIFE