BLUE, BLUE, BLUE

THE DAY BEFORE NYE

img_0168 img_0169 img_0170
Pants from Vila (Here), Shoes from Gucci, Shirt from Trendy (Here), Fur from iFur Copenhagen (Here), Bag from Chanel, Key ring from 
Luxury (Here)
Godaften piger. Jeg stod tidligt op i morges for, at løbe mig en skøn tur, få noget morgenmad og smuttede med min veninde ud til Bilka for, at købe ind til nytårsaften – Der var alt mange mennesker… Det var helt uoverskueligt, men vi overlevede haha! Det er nytår i morgen og jeg ser sådan frem til, at nyde den med de bedste mennesker omkring mig. Ovenover ser i dagens farverige outfit, hvor jeg er iført mig min højtelskede pels fra iFur Copenhagen. Er den ikke lækker? Jeg havde taget min nye trøje på fra Trendday og synes det fungere super fint sammen. Nu vil jeg smutte ud og handle lidt ind og nyde de sidste dage her i Aalborg! God aften <3 

•            •             •             •             •             •             •             •            •            •            •            •            •            

Good evening ladies. I woke up early this morning, went for a great run, got some breakfast and headed to Bilka with a friend to shop for New Years Eve – there were a lot of people… It was so hard to stay focused but we survived it, haha! It is New Years tomorrow and I’m really looking forward to enjoying the day with the best people around me. Above you can see today’s colorful outfit where I wore my beloved fur from iFur Copenhagen. Isn’t it gorgeous? I wore my new shirt from Trendday and think it works so well together. Now I’m going to go grocery shopping for a bit and then enjoy my last couple of days here in Aalborg! Have a great evening❤️

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLUE, BLUE, BLUE