GOLDEN

THE GET TO KNOW ME TAG

hhh
Hi girls. Jeg vil som noget nyt lave ca. 1 gang om måneden noget der hedder “Tag”. Det kan være indenfor mange forskellige områder og emner, så jeg glæder mig til, at se hvad i siger til dette. Jeg vil først lave et “Get to know me tag” så i ved nogle anderledes og personlige ting om mig. Jeg har ikke selv fundet på spørgsmålene, det har en hjemmeside for mig – Så i må bære over med de lidt specielle spørgsmål! <3 

1. Er du opkaldt efter nogen?

Jeg er ikke opkaldt efter nogen, men min mor gik meget op i, at mine søskende og jeg skulle have nogle specielle og smukke navne. Jeg har to søskende og vi alle tre starter med bogstavet “M”. På Grønlandsk betyder mit navn: Solen, den efterstræbte. 

2. Hvornår var sidste gang du græd?

Hmm.. Det var nok her for 1-2 måneder siden, hvor jeg simpelthen havde så travlt, at jeg ikke lige kunne overskue mere der. Så blev jeg lidt ked af det, men heldigvis har jeg en skøn familie og jeg har ikke det arbejde mere. 

3. Har du børn?
Jeg har ingen børn og skal heller ikke have indenfor MEGET lang tid. Der er jeg slet ikke i mit liv. 

4. Bruger du sarkasme en masse?
Jeg bruger nok en lille smule sarkasme. Jeg er en meget ærlig og ligefrem person, men oftest mener jeg det i sjov. 

5. Vil du nogensinde bungee-jump?
ALDRIG. Jeg er så bange for højder og ville aldrig kunne udsætte mig selv for sådan en oplevelse. Jeg har respekt for dem, som springer ud i det, men der er jeg altså en tøs.

6. Hvad er den første ting du bemærker om mennesker?
Jeg ligger ofte mærke til folks udstråling og venlighed. Jeg elsker, hvis folk er åbne overfor nye mennesker og et smil er med til at hjælpe det på vejen. 

7. Hvad er din øjenfarve?
Jeg vil sige det er en blanding af brune og grønne øjne. 

8. Scary film eller lykkelige slutninger?
Jeg er klart til lykkelige slutninger og jeg er så dårlig til at se Scary film. 

9. Favorit lugt?
Nu når vi snakker om jul, savner jeg faktisk duften af risengrød. 

10. Sommer eller vinter?
Den var svær. Selvom jeg hader kulde, elsker jeg julen, sneen, hyggen og den gode mad. Jeg elsker også sommer, hvor man kan tage et par korte shorts på og ligge ude i solen. 

11. Computer eller tv?
Jeg er mest til Computer. Jeg bruger den nærmest 24/7 pga. mit arbejde, men hvis jeg skal hygge med film, slik og dyner så foretrækker jeg tvét. 

12. Har du nogen særlige talenter?
Jeg hader faktisk, at give mig selv komplimenter… Men noget jeg altid har været god til er at danse. Jeg tror jeg har et særligt talent for dans.. Det har altid ligget så nemt til mig og jeg var den pige, som aldrig skulle øve eller noget – Jeg fangede det meget hurtigt. 

13. Hvor er du født?
Jeg er født i Aalborg og er faktisk blevet døbt i samme kirke, som jeg blev konfirmeret i. 

14. Hvad er dine hobbyer?
Jeg elsker at træne, gå på kaffe dates og nyde min fritid sammen med mine skønne veninder og familie. 

15. Har du nogen kæledyr?
Ja, jeg har mine to små elskede bomuldshunde. De hedder Louis og Oscar. 

16. Har du nogen søskende?
Ja, jeg har to søskende. Michala på 25 og Maria på 23. (Jeg er den yngste)

17. Hvad vil du være, når du bliver stor?
Det spørgsmål har jeg altid hadet, haha.. Jeg lever i nuet og ved ikke helt præcist, hvad jeg vil være. Mine drømme er nok, at blive en kæmpe stor blogger og blive noget indenfor noget markedsføring og PR for en virksomhed. Jeg er ung og har ikke travlt 😉 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOLDEN