COPENHAGEN

THE PERFECT DRESS + THE WINNER

llll1
Dress from Neon Rose (Here), Shoes from Asos (Similiar Here), Belt from Trendday (Here)

Godmorgen girls. Hermed får i et lækkert outfit fra København. Jeg elsker kjoler og specielt når de er feminine, specielle og cool. Denne kjole fra Neon Rose er i mine øjne så speciel og har de flotteste detaljer, som man aldrig har set før. Den kan både styles med eller uden bælte. I dag står den på masser af møder, events og så skal jeg senere ses med min søster og en veninde – Lyder det ikke som en god dag? 

Det er blevet tid til, at finde vinderen af min Juicy Couture konkurrence, hvor i kunne vinde en lækker parfume. Det var været super fedt, at læse jeres spontane oplevelser og være en del af det! Det har været rigtig svært for mig, at vælge en vinder, da alle komentarene var super gode. Jeg valgte ud fra hvem der passede bedst til parfumen, eftersom den er feminin, rabelsk og cool og jeg er kommet frem til, at vinderen er Helena Ranum. Stort tillykke! Du bedes kontakte mig på min mail malinakragmann@hotmail.com

•         •           •          •           •         •          •           •            •           •             •             •            •          •

Good morning girls. Here you have a cool outfit from Copenhagen. I love dresses and especielly when they are feminine, special and cool. This dress is from Neon Rose to me is so special and it has the most beautiful details which you’ve never seen before, It can be styled with or without a belt. Today I have a bunch of meeting, events and later I’m meeting up with my sister and a friend – Doesn’t that sound like a good day?

xoxo

2 kommentarer

  • Christine

    Hej Malina. Jeg elsker dine billeder. Hvilket kamera bruger du og hvordan redigerer du dine billeder? Håber du vil give dig tid til at svare, jeg synes du er har så cool en stil.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

COPENHAGEN