CASUEL AND COMFY

THE PERFECT DRESS


kjol 2

kjol 5
kjol 3
Dress from Envii (Here), Shoes from MossCopenhagen (Here), Fur from Trendday (Here), Sunglasses from Chanel, Bag from Chanel

Hermed dagens outfit, hvor jeg var ude og lufte min nye og alt for smukke kjole fra Envii. Er den ikke fin? Jeg elsker den! Den er virkelig speciel og kan bruges i mange forskellige anledninger. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få brugt den en hel masse! I dag sammensat jeg kjolen men min lækre pels fra Trendday og et par flade sko, som er med til at gøre outfittet afslappet på en cool måde – Jeg er helt vild med det! Nu vil jeg smutte til et event og nyde aftenen med nogle skønne piger.

Lavet i samarbejde med Envii og Trendday

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CASUEL AND COMFY