DETAILS MONDAY

THE PERFECT JACKET

hej 2

hej 3

hej 4

hej 5

Jacket from Trendday (Here), Grey Beanie from Meotine (Here), Trousers from CKN of Scandinavia, Knit from Moss Copenhagen (Here), Boots from CaShott (Here)

Er den ikke lækker? Jeg er helt vild med min nye jakke fra Trendday. Jeg fik den ind af døren forrige uge og siden da, har jeg allerede haft den på alt for mange gange. Den har de fedeste detaljer og en cool pasform. Derudover er den rigtig god til at holde mig varm, som er vigtigt i disse tider. Jeg er helt vild med den, farven, formen og jakkens struktur. Den er SÅ lækker! I kan finde den HER. Derudover har jeg fået denne fine og lækre hue fra Meotine af min søster i julegave, som jeg er helt vild med! Den er så lækker og pelsen på huen kan man ikke klage over – Så god kvalitet! I kan finde den HER. Må i have en dejlig aften!

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DETAILS MONDAY