DET VIDSTE I IKKE OM // SIMONE TAJMER

TRAVELING WITH PARENTS

img_7243 img_7262


Top from Seven wonders (Here
Hi Ladies. I dag vil jeg snakke om, hvordan det er at rejse med ens forældre. Alle har det ikke på samme måde med deres forældre, som jeg har. Jeg elsker, at tilbringe tid med mine forældre og en ferie sammen med dem i 2 uger synes jeg kun er hyggeligt. Jeg kan være mig selv, slappe af og være sammen med dem som jeg elsker aller højest. Hvordan er jeres forhold til dine forældre og mht ferie? Intet er rigtigt eller forkert her.. Nogen gider og bruge tid med ens forældre i 4 dage og så et det nok – sådanne typer kender jeg mange af. Det kommer også meget an på hvordan ens forældre er (tænker jeg). Mine forældre er meget ungdommelige og vil meget det samme som mig. Ofte kan jeg faktisk slet ikke få dem i seng, Haha!! Og jeg elsker det <3 en lille snak om mit forhold til mine forældre på en ferie! God dag

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Hi ladies. Today I want to talk about what it’s like to travel with parents. Not everyone feels the same way about their parents as the way I feel about mine. I love spending time with my parents and being with them on vacation for 2 weeks is really nice. I can be myself, relax and be with those I love the most. How is your relationship with your parents and how do you feel bout going on vacation with them? Here, there’s no right or wrong answer.. Some people want to spend time with their parents for 4 days and that’s enough – I know a lot of those people. It really depends on your parents (I think). My parents are very youthful and want the same things as me. I often can’t even get them to go to bed, haha!! And I love it ❤️ That was just a small talk about my relationship with my parents when going on vacation. Have a nice day

xoxo

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET VIDSTE I IKKE OM // SIMONE TAJMER