I NEED MORE HOURS IN A DAY

VIDEO // BITTE KAI RAND SS18

God formiddag girls. Jeg var i modeugen til Bitte Kai Rand´s SS18 modeshow og det var deres første modeshow efter 2014, Så jeg var vildt spændt! I den forbindelse ville jeg lave en lille video, som skulle vise hvad der skete bagved scenen og inden selve modeshowet fandt sted. Endelig har jeg fået bikset videoen sammen fra modeshowet og den er klar nu, wuhu! Jeg håber i kan lide videoen, jeg er spændt på, at høre jeres mening! Husk og subscribe min Youtube kanal, HER. Må i have en god dag! 

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I NEED MORE HOURS IN A DAY