LADY IN BLUE

VIDEO BLOG: MY TRIP TO MYKONOS


Godaften girls. Som noget HELT nyt her på bloggen vil jeg til at lave videoer. Jeg har derfor fået lavet en video fra min tur til Mykonos. Det er første gang, at jeg laver en rigtig video, så i må lige bære over med, at den ikke er helt professionel endnu. Jeg skal lige prøve mig frem, men jeg tænkte, at jeg ville vise min rejse på en anden måde denne gang! Lad mig vide hvad i synes og hvad i ellers godt kunne tænke jer videoer af! Må i have en skøn mandag <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LADY IN BLUE