FLOWER PRINTED JUMPSUIT

VIDEO // MOROCCO SURF TRIP

God aften piger. Efter en uge i Marokko er jeg nu hjemme igen i mine vante rammer, hvor jeg faktisk ligger syg! Ikke så fedt.. Men som i ved, er jeg begyndt, at lave videoer fra mine rejser og andre spændende oplevelser. Jeg har derfor lavet en video fra min tur til Marokko med LapointCamps. I kan læse meget mere om LapointCamps HER. Jeg håber, at i synes det er sjovt at følge med igennem videorne, og lad mig endelig vide hvad i tænker. God aften ❤️

•            •            •            •             •              •              •             •            •             •             •            •             •             •            •

Good evening girls. After a week in Morocco I’m back home in my familiar surroundings where I’m actually sick! Not so cool.. But as you know I’ve started making videos about my trips and other exiting experiences. I’ve therefore made a video of my trip to Morocco with LapointCamps. Check it out HERE. I hope you think it’s fun to follow me around though watching the videos and please let me know your thoughts. Have a good night ❤️

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FLOWER PRINTED JUMPSUIT