MOVING TO THE CITY

VISIT FROM AALBORG

img_6477 img_6485
Shirt from Asos (Here), Jeans with pearls from Asos (Here), Denim Jacket from Message (Here), Slippers from Gucci, Bag from Chanel, Scarf/belt from Voigt

Godaften girls. Jeg fik igår besøg af min skønne veninde fra Aalborg, som skal blive herovre helt ind til på lørdag. Det har jeg virkelig set frem til! Hun kom i går aftes, hvor jeg havde gjort klar med snakcs og pepsi! Jeg fik vist hende min nye lejlighed her i København K. Dette havde jeg glædet mig til, haha! Jeg er så glad for, at bo centralt og ikke skulle pendle fra Amager til København K hver dag. I dag har jeg været på arbejde og er nu lige kommet hjem. I aften står den på rigtig tøse hygge! Vi skal ned og handle ind til noget god mad og så kommer der to andre piger over og spiser med. Dejlige piger, god mad og hvidvin – hvad mere kunne man ønske sig? Jeg ser frem til en god aften <3

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Good evening girls. Yesterday, I got a visit from my lovely friend from Aalborg, who’s staying with me untill Saturday. I’ve really been looking forward to it! She arrived last night where I had prepared some snacks and pepsi for us! I got to show her my new apartment here in Copenhagen K. I was so excited for that, haha! I’m really happy that I get to live so centrally located to the city so I don’t have to commute back and forth from Amager every day. Today I’ve been to work and I just got home. Tonight is a girl’s night! We’re going to the store to get some good food and then two other girls are coming over to have dinner with us. Great girls, great food and white wine – what more could you want? I’m looking forward to a good night <3

xoxo

   

2 kommentarer

  • Det er så skønt, at DK er så lille – jeg fik også besøg af veninde fra KBH, og i August tager jeg til Staden og besøger hende fra Aalborg af (:

    – A

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MOVING TO THE CITY