DANIEL SILFEN / COMPETITION

VOLUME LASHES BY SOPHSTUDIO

hfærdig
h2

Godmorgen piger. Hermed en lille update fra mig af. I dag har jeg fokus på mine lækre vipper fra Sophstudio, som jeg har haft i et stykke tid nu og er noget, som jeg ALDRIG ville kunne være foruden. Jeg elsker, at du ser godt ud både morgen og aften og det er så dejlig nemt, at gøre sig pæn da ens vipper “som er noget af det vigtigste for os piger” bare sidder lige i skabet hver gang. Hvis ikke i har tjekket Sophstudio´s behandlinger ud endnu, så synes jeg bestemt i skal give det en chance. Jeg har Volume Lashes, som gør at, de ser meget fyldige ud. Hvis man vælger single lashes er der mere fokus på længden. Det er hvad man er mest til! <3

•     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •      •

Hello girls. Today I have chosen to focus on my beloved lashes from Sophstudio. It is something that I would not be able to be without and would feel completely naked without them. With these volume lashes do you look good in both morning and evening. Could you wish for more? You can check the site out HERE.

xoxo

   

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DANIEL SILFEN / COMPETITION