STRIPES AND LEATHER KINDA DAY

WEARING ALL MUNTHE

h1

færdig 1 færdig 2
Pants from Munthe (Here), Shirt from Munthe (Here), Shoes from Balenciage, Bag from Gucci
Hi sweeties. Hermed får i gårsdagens outfit fra en super hyggelig dag med nogle skønne mennesker. Jeg var i går efter arbejde en tur i zoo og derefter på Baresso med en dejlig veninde. Hun har tilmed også en blog, som i kan tjekke ud HER. Jeg var iført et fuldt outfit fra Munthe. Jeg valgte at køre et helt sort og elegant look i går, men tilsatte min brune Gucci taske for, at det ikke blev for simpelt. Hvad synes i om det? Jeg er i hvert fald HELT vild med min nye skjorte fra Munthe, den er så fin og jeg kan aldrig få nok af flæser – Så den er lige mig!! <3 Må i have en skøn fredag!

•     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     •     • 

Hello Sweeties. Yesterday I was wearing this black, unique and beautiful outfit from Munthe. I just received this beautiful shirt from Munthes new AW16 collection – What do you think about it?

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIPES AND LEATHER KINDA DAY