FRIDAY LOOK

WEARING MY NEW BAG…


pels sidste

pels 4

pels 2

pels 5
Leather pants from Zara (here), boots from CaShott (here), black t-shirt from Zara (here), black turtleneck from Samsø Samsø (here), fur from unknown brand, jewelry from By Caroline Abel (here), black bag from BrinkByBrink (here)

Godmorgen Girls! Så blev det “desværre” allerede søndag, men jeg har endelig modtaget min alt for lækre taske fra BrinkByBrink. Jeg elsker, detaljerne tasken har samt det specielle og rå materiale. Det jeg elsker ved BrinkByBrink er, at hver taske, har sit eget og specielle design. Så unikt.. feks. så er knapperne på taskerne forskellige fra taske til taske! Du får på en måde din egen “speciel” designet taske! Ifølge mig er det et fedt koncept – i kan tjekke de forskellige designs ud på (BrinkByBrink) Derudover kan jeg fortælle jer, at der venter jer en lille overraskelse, som jeg i samarbejde med Brink har lavet.. spændende! Outfittet ovenover er fra igår, hvor jeg mødtes med en veninde til en kop varm te. God dag derude!  

 

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIDAY LOOK