NELLY FAVORITES

WEARING MY NEW COAT

jakke 1 jakke 2 jakke 3

Jacket from Gina tricot (here), Shoes from CaShott (here), Bag from Chanel, Turtleneck from Nelly (here)

I dag var jeg iført denne lækre uld jakke fra Gina Tricot. Jeg elsker, at den kan holde mig varm vinteren over, men samtidig også se super eksklusiv ud. Det er et godt alternativ til en stor vinterjakke! Jeg er lige blevet færdig med undervisning i dans, og nu skal jeg med toget ned til min kæreste.. Ser frem til – God onsdag aften til jer!  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NELLY FAVORITES