INSPIRATION: UNDER 1000 DKK

WEEKEND GETAWAY IN COPENHAGEN

p1 p2

Godaften piger. Jeg er i dag taget til København og var iført dette outfit. Vejret var ikke helt perfekt i formiddags, så jeg havde min nye strik på fra Munthe, er den ikke fin? Derudover har jeg lige modtaget denne lækre taske fra EVERIE og jeg er helt forelsket i den. Den er super praktisk, alt for lækker, perfekt størrelse og lige mig. I kan finde den HER. Må i have en god torsdag! 

Sponsoreret indlæg
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSPIRATION: UNDER 1000 DKK