CALVIN KLEIN

WHAT I’VE BEEN UP TO THIS WEEKEND

img_5248 img_5249 img_5250

Earrings from Pilgrim (Will soon be online), Jumpsuit from Zadig & Voltaire (Here), sneakers from Bianco (Here), Belt from Voigt
Så blev det mandag og en ny uge er skudt i gang. Jeg håber i allesammen har haft en fantastisk weekend. Jeg var i fredags de med pigerne og vi havde en så hyggelig aften og kom alt alt for sent hjem, haha! Jeg skulle så op på arbejde kl. 11 dagen efter og det kunne mærkes. Efter jeg fik fri tog jeg hjem, så en film og hoppede direkte i seng. Søndag morgen var jeg oppe og træne, hvorefter jeg mødtes med min søster. Hun var så sød og køre mig ud til en danse audition i Søborg. Jeg var nemlig til en danse audition, og jeg glæder mig til, at se om jeg kom videre… Man ved aldrig! De andre var utrolig dygtige! Min søster hentede mig igen og vi tog sammen hjem og lavede hjemmelavet pizza med hendes kæreste. Jeg elsker familie hygge!! Intet som nogle gode søstre, som er der for dig <3 God mandag til jer alle derude. Kram 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

It’s Monday and a new week has begun. I hope you’ve all had a great weekend. I spent Friday with the girls and we had such a good night and got home way too late, haha! I had to be up for work at 11 the next day and it was rough. After I got off work I went home and straight to bed. On Sunday morning I went to the gym with my sister. She was so nice to take me to a dance audition in Søborg. I went to a dance audition and I’m really excited to see if I made it… you never know! The others were so good! My sister picked me up afterwards and we went home to make home made pizzas with her boyfriend. I love family-time!! Nothing like good sisters who are there for you <3  Good Monday to all of you out there. Hugs

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CALVIN KLEIN