SLIPPERS

WORK WORK WORK

img_2817 img_2818
Godaften piger. Hermed får i lige et kort lige resume af hvad jeg beskæftiger med med lige fortiden. Jeg startede, som sagt hos butikken iiL7, hvor jeg står for salg, markedsføring og meget mere. Jeg elsker stedet og synes jeg har fået så mange muligheder og det har åbnet en masse døre for mig ved, at være hos iiL7. Jeg startede meget hårdt ud og blev derfor nødt til, at tage det lidt med ro, hvor jeg derefter valgte, at arbejde 1 dag mindre om ugen. Dette gør jeg har meget mere overskud til bloggen, veninder, familie og andre spændende sager. Selvom vi lever i en verden hvor der er fyldt med konkurrence og vi skal yde vores bedste, så er det klogt og sætte sig ned og tænke over, hvad der gør en glad og hvorfor man gør det. Dette var med til, at jeg sagde jeg skulle have 1 fri dag mere om ugen og jeg har så meget mere overskud nu og er meget gladere. Nok om den her seriøse snak. I dag er jeg iført mig dette afslappede og cool outfit. Hvad synes i om det? 

•             •            •            •            •              •             •             •            •            •             •             •              •            •

Good evening girls. Here you have a short description of what I’ve been up to lately. As you know, I began working in the store iiL7 where I’m in charge of sales, marketing and much more. I love the store and I’ve obtained so many opportunities from it as well as it has opened at lot of doors for me. I started off very hard and I therefore had to relax, whereupon I chose to work one day less a week. I now have much more energy to put into my work with the blog, my friends, my family and other exciting stuff. Even though we live in a world full of competition and where we have to do our best, it’s a good thing to sit down and think about what makes you happy and think about why you’re doing what youre doing. This is what enabled me to make the decision about taking a day off work every week and I’m so much happier now. Enough with the serious talk. Today I’m wearing this comfy and cool outfit. What do you think about it?

xoxo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SLIPPERS